• Zich inloggen
Waarschuwingen
Waarschuwingen

MeteoBelgie zonder pub!

Het weer verandert, de Premiumdienst evolueert ...

Enkele weken geleden werd deze dienst verrijkt met een volledige toegang tot Meteo Pro, de kans op neerslag de komende 90 minuten, het WRF-model per stap van een uur ...

Vandaag kondigen wij u, als premiumlid, aan dat u kan genieten van een volledige website zonder enige advertentie ! Zo wordt het reclameblok rechts vervangen door een persoonsgebonden module met ondermeer de waarnemingen in reële tijd van een MeteoBelgie-weerstation naar uw keuze alsook met een beeld van uw favoriete MeteoBelgie-webcam. Een gebruikersgemak, een surfcomfort dat u dubbel en dik verdient !

Indien u wenst te genieten van de talrijke voordelen verbonden aan de Premiumdienst, aarzel niet langer en abonneer u door hier door te klikken.

De Ploeg MeteoBelgie.

498 bezoekers online

Wie zijn wij ?

In het kielzog van MeteoBelgique zag MeteoBelgië een paar jaar later in 2006 het levenslicht. MeteoBelgië heeft kunnen profiteren van het groeiproces en de vermaardheid van zijn grote broer om aan de Nederlandstalige gemeenschap van ons land een betrouwbare website voor te stellen op het gebied van weersvoorspellingen, klimaatanalyses en realtime waarnemingen.

Volg ons

FacebookTwitter