Waarschuwingen
Waarschuwingen

MeteoBelgie in een nieuw kleedje

Vanaf 18 augustus 2014 wordt MeteoBelgië in een nieuw kleedje gestoken.

Gedreven door zorg van een niet aflatende evolutie zijn wij trots en blij om u de nieuwe uitvoering van de site te kunnen voorstellen. Deze bevat nieuwe kaarten, nieuwe kleuren alsook nieuwe functionaliteiten. U heeft het begrepen, het gaat niet enkel om een welkome esthetische make-over maar ook en vooral om een evolutie naar een betere toegankelijkheid.

Met permanente updates van de meteorologische berichtgeving wilt www.meteobelgie.be geboekstaafd staan als energiek, volledig en ruim.

U zult er nog steeds onze verwachtingen voor de komende 12 dagen terugvinden, alsook onze stations en webcams in reële tijd, onze klimatologische artikels en seizoenstendensen maar ook enkele nieuwigheden zoals bijvoorbeeld verkeersinfo of onze boordtabellen.

Wij hopen dat deze nieuwe uitvoering u zal bevallen. Uw opmerkingen en suggesties zijn uiteraard welkom via ons contactformulier.

Veel surfplezier.

De ploeg van MeteoBelgië

901 bezoekers online

Wie zijn wij ?

In het kielzog van MeteoBelgique zag MeteoBelgië een paar jaar later in 2006 het levenslicht. MeteoBelgië heeft kunnen profiteren van het groeiproces en de vermaardheid van zijn grote broer om aan de Nederlandstalige gemeenschap van ons land een betrouwbare website voor te stellen op het gebied van weersvoorspellingen, klimaatanalyses en realtime waarnemingen.

Volg ons

FacebookTwitter